Vragenlijsten

Waarom een vragenlijst invullen?
U wilt uw kennis testen. Over kinderen en pubers. Over ontwikkeling en opvoeding. Dat kan met de onderstaande vragenlijsten.

Let op!
Alle vragenlijsten zijn anoniem. Wij vragen wel een aantal gegevens over uzelf. Maar die gegevens gebruiken we alleen voor ons onderzoek. Niet voor andere bedrijven of organisaties.

Opvoedingscanonvragenlijst
De opvoedingscanonvragenlijst is het resultaat van een aantal onderzoeken, die gestart zijn begin 2008. U beantwoordt 51 vragen na het aanmaken van een account. En na het beantwoorden van de vragen, leest u hoe goed u de vragenlijst hebt gemaakt. Wilt u per vraag meer informatie? Dat leest u aan het eind van de vragenlijst.
>> Opvoedingscanonvragenlijst

Opvattingen over opvoeden
Wij willen graag weten wat uw mening is over de opvoeding van kinderen en pubers. Uw antwoorden doen automatisch mee met ons onderzoek.
>> Opvattingen over opvoeding

Zelftest inwoners Den Haag
Deze test hebben we al eerder gebruikt. We deden namelijk een onderzoek in het voorjaar van 2008. Wij wilden weten hoeveel kennis mensen die in Den Haag wonen hebben over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en pubers. In dat onderzoek vroegen wij 1000 volwassenen om hun kennis.
Maakt u eerst een account aan. Zo logt u in op de test. U kunt dan de vragenlijst van ongeveer 60 vragen invullen.
>> Zelftest inwoners Den Haag

Zelftest professionals kinder- en jeugdzorg
In de zomer van 2009 hielden we een onderzoek onder mensen die werken in de kinder- en jeugdzorg. Een deel van deze professionals vulde een speciaal voor hen opgezette en besloten vragenlijst in. Deze vragenlijst is toegankelijk voor professionals die vooraf een inlogaccount hebben gekregen.
>> Zelftest professionals in de kinder- en jeugdzorg